Termeni și condiții

Accesarea acestui website implică citirea și acceptarea Termenilor și condițiilor prezentate mai jos. Continuarea navigării pe acest website reprezintă acordul dumneavoastră asupra acestor Termeni și condiții.

Website-ul www.atelieruldemurano.ro este administrat de S.C. Atelierul de Murano S.R.L., cu sediul în Cluj-Napoca, str. Edgar Quinet nr. 16, ap. 1.

Acesta este un site de prezentare a produselor manufacturate în atelierul nostru, nu este un magazin online. Oferim totuși, celor interesați, posibilitatea a ne contacta în vederea realizării unei comenzi personalizate prin completarea unui formular online.

Produsele prezentate

Toate produsele prezentate pe acest site sunt realizate în atelierul nostru, din sticlă prelucrată manual la lampă. Pentru asamblarea produselor folosim componente suplimentare achiziționate de la furnizori specializați. Aceste componente sunt realizate din alte materiale precum: componente metalice pentru bijuterii, rășini speciale pentru fixarea figurinelor în globuri, etc.

Produsele prezentate pe acest site nu sunt disponibile în stoc. La comandă, realizăm produse similare care nu vor fi identice cu cele prezentate pe acest site, dat fiind faptul că sunt produse unicat realizate manual fără matrițe.

Prețurile afișate pe acest site sunt orientative. Prețul fiecărui produs este stabilit individual la fiecare produs manufacturat în funcție de mai multe criterii printre care se numără cantitatea de sticlă folosită, culori și complexitate.

Toate produsele, caracteristicile, conținutul, specificațiile și prețurile prezentate pe acest website pot fi modificate în orice moment fără notificare prealabilă.

Drepturi de proprietate intelectuală

Întregul conținut al website-ului www.atelieruldemurano.ro, incluzând, dar fără a se limita la: imagini, texte, logo, elemente grafice, etc. este proprietatea S.C. Atelierul de Murano S.R.L. și este protejat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul scris al proprietarului a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Este permisă folosirea informațiilor de pe acest site doar în interes personal. Este interzisă orice încercare de a descărca, modifica sau reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății.

S.C. Atelierul de Murano S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica Termenii și condiții de pe această pagină oricând și fără notificare prealabilă.