Globuri de Crăciun

Nu preluăm comenzi pentru globuri personalizate și nu mai expediem globuri prin curier în această perioadă.
Iar motivele sunt următoarele:

  1. Oricât de bine le-am împacheta și oricât de multe etichete cu “fragil” am lipi pe pachete, datorită volumului mare de expedieri pe care le gestionează firmele de curierat în contextul Black Friday + Sărbătorile de iarnă, coletele ajung deseori în aceeași grămadă cu obiecte mult mai mai mari și mai grele, iar uneori se întâmplă ca unele globuri să ajungă sparte la destinație.
  2. În cazul în care globul ajunge la Dvs. spart, ne este imposibil să îl refacem și să vi-l retrimitem înainte de Crăciun. Desigur că în această situație v-am returna imediat contravaloarea lui, dar acest gest nu va șterge supărarea de a-l fi primit deteriorat.
  3. Facem un număr limitat de globuri în fiecare an. Fiecare dintre ele este unicat și spune o poveste. E o colecție foarte specială pentru noi căreia îi alocăm toată energia și creativitatea noastră vreme de câteva luni și prin care ne străduim să acoperim o gamă variată de preferințe.
  4. Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca este tot mai frumos de la an la an și chiar merită să îl vizitați!!! Sau poate aveți prieteni care vor veni în oraș și ar fi destul de drăguți să ajute un glob făcut de noi să călătorească în siguranță până la voi.

Vă mulțumim pentru înțelegere! 

Povestea unui glob de Crăciun

Pentru fiecare glob în parte parcurgem mai multe etape de lucru. 

Mai întâi ne gândim ce povești vrem să spunem. Apoi începem să realizăm figurinele din sticlă de Murano. Bineînțeles că acest proces durează multe săptămâni, timp în care ne sucim și ne răzgândim fiindcă mereu ne vin idei noi.

În paralel cu figurinele realizăm niște mici baze din lut, de forma unor insulițe, pe care să putem fixa figurinele în interiorul globului. Le pictăm manual. Le lăcuim. Așteptăm să se usuce bine. Desigur că nu le putem nimeri perfect, așa că mereu trebuie să mai facem unele noi. Apoi figurinele trebuie potrivite între ele și accesorizate cu diverse alte elemente precum pălăriuțe, inimioare, “felinare”, alte figurine mai mici etc. Da, le facem și pe acestea tot din sticlă și tot la fel de migălos ca pe figurinele mai mari și mai complicate.

Ultimele faze se compun din montarea împreună a tuturor acestor elemente, introducerea lor în interiorul cadrelor de glob (cadre făcute integral manual de maestrul sticlar Alexandru Rotar) completarea cu diverse mărgeluțe care să formeze fundalul globului. Ultima etapă fiind turnarea rășinii pentru fixarea definitivă. Pe ultima sută de metri reușim să fotografiem unele dintre ele, niciodată pe toate.

De aceea colecția noastră de Crăciun este destul de limitată ca număr de bucăți. Dorim să creăm niște decorațiuni speciale și unice care să aducă zâmbete pe buzele tuturor celor la care ajung!

Câteva dintre globurile realizate de noi

Globuri de Crăciun realizate din sticlă, decorate cu elemente din sticlă de Murano prelucrată manual la lampă.

Globurile prezentate mai jos sunt cu titlu de prezentare, fac parte din colecțiile din anii trecuți. Nu mai sunt disponibile în stoc și nu pot fi refăcute identic.

glob craciun om de zapada murano
Globuri cu oameni de zăpadă / Preț: 60-90 lei
Globuri cu brăduți / 60-70 lei
glob arici
Globuri cu arici / 60-80 lei
glob craciun cu ingeras murano
Globuri cu îngerași / Preț: 60-70 lei
glob craciun cu bufnita
Globuri cu bufnițe / 70-80 lei
Globuri cu zâne / 60-70 lei